'Hudson-Odoi gearresteerd na nachtelijk bezoek model'

18 mei 2020, 09:00

Callum Hudson-Odoi zit zwaar in de problemen. De negentienjarige aanvaller van Chelsea is volgens berichten uit Engeland gearresteerd. Hudson-Odoi, recent nog hersteld van het coronavirus, zou bezoek hebben gehad van een model en dat liep zaterdagnacht totaal uit de hand.

The Sun pakt uit met het schandaal rondom het Engelse talent. Het verhaal is dat hij om 4.00 uur werd gearresteerd en dat de vrouw in kwestie is opgehaald door de ambulance. Hudson-Odoi had haar zaterdag aan het begin van de avond naar zijn penthouse laten komen. De twee waren elkaar online tegengekomen en zou de vrouw pikante foto's naar de voetballer hebben gestuurd. Van het een kwam het ander. Hudson-Odoi stuurde een auto en vroeg haar om in lingerie te komen.

Een buurman van Hudson-Odoi spotte de vrouw rond 20.00 uur. "Ze zag er glamoureus uit. Ze leek op meisjes die meedoen aan Love Island. Ze had veel chics van Louis Vitton bij zich", vertelt hij. Een paar uur later krioelde het volgens hem van de politie. Wat er precies is gebeurd, blijft vooralsnog onduidelijk. Ook Chelsea heeft nog niet gereageerd. De politie bevestigt wel dat er op zondag om 03.53 uur gebeld is voor een onwel geworden vrouw en dat een man in hechtenis is genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen