"Zlatan komt naar Bologna of keert terug naar Zweden"

17 mei 2020, 15:42

Zlatan Ibrahimovic keert vermoedelijk niet meer terug bij AC Milan als het huidige seizoen wordt stopgezet. De inmiddels 38-jarige Zweed heeft een aflopend contract bij de Serie A-club en gaat die volgens zijn goede vriend Sinisa Mihajlovic niet verlengen. De oefenmeester van Bologna hoopt hem te kunnen verleiden om voor die club te kiezen, anders keert Ibracadabra terug naar Zweden.

Dat heeft de oefenmeester in de Italiaanse media laten weten. "Hij zal niet bij AC Milan blijven. Het is afwachten: of hij kiest voor ons, of hij keert terug naar Zweden", bezweert Mihajlovic, die een goede relatie heeft met de aanvaller. "Een paar dagen geleden belde Ibrahimovic me nog op. We zullen zien wat hij in de zomer besluit."

Eerder al hoopte de Servische trainer dat Ibrahimovic naar Bologna zou komen, maar die pogingen liepen op niets uit. Dat hij bij Milan vertrekt, lijkt een zekerheid, aangezien hij het oneens is met het beleid dat momenteel gevoerd wordt. Een terugkeer naar Zweden werd recentelijk ook al genoemd, omdat hij meetrainde met Hammarby IF, waar hij tevens aandeelhouder is. Volgens Mihajlovic zijn dat dus de twee overgebleven opties voor de aanvaller. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen