Wijnaldum looft Henderson: "Hij en Strootman springen eruit"

Wijnaldum looft Henderson: "Hij en Strootman springen eruit"

16 mei 2020 – Georginio Wijnaldum speelde in zijn rijke loopbaan al samen met vele grote namen en is met name lovend over zijn ploeggenoot Jordan Henderson. De aanvoerder van Liverpool is volgens de Nederlandse middenvelder een ware leider van de ploeg.De 29-jarige Wijnaldum gaat tegenover Sky Sports in op wie hij de beste leiders vond waarmee hij samenspeelde op het middenveld. "Ik heb met meerdere spelers gespeeld die geweldige leiders waren. Kevin Strootman en Jordan Henderson springen er bovenuit. Mark van Bommel was ook een goede leider en aanvoerder, maar uit die drie moet ik Henderson kiezen", vertelt de spelmaker.

Niet voor niets is de Engelse middenvelder de aanvoerder van Liverpool, waar hij de lijnen uitzet op het middenveld. "Het kan irritant zijn als hij spelers motiveert op het veld, maar dat doet hij alleen om jou en het team te helpen. Dat waarderen wij en dus zijn we heel blij met hoe hij is."

Wijnaldum laat zich van beste kant zien
De middenvelder heeft zich vandaag van zijn beste kant te laten zien, door het goede voorbeeld van Virgil van Dijk te volgen en een oude club te helpen. Hij koopt seizoenkaarten van Sparta Rotterdam en gaat die weggeven aan supporters die krap bij kas zitten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020