Van Dijk, Suarez en Hateboer kopen seizoenkaarten Groningen

Van Dijk, Suarez en Hateboer kopen seizoenkaarten Groningen

16 mei 2020 – Oud-spelers van FC Groningen staan op om de club door een moeilijke tijd te helpen. Virgil van Dijk, Luis Suarez en Hans Hateboer hebben gehoor gegeven aan de oproep van Erik Nevland om seizoenkaarten te kopen van de club.

Nevland kwam met de oproep om seizoenkaarten van de club te kopen en die te geven aan mensen die wel naar het stadion willen, maar dat niet kunnen betalen. Hij kocht twee seizoenkaarten om de FC en Jeugdfonds Groningen te steunen in deze tijden. Met de hashtag #laatonsweereensjuichen riep de Noor meer oud-FC'ers op om de club te steunen.

Daar is gehoor aan gegeven door grote namen. Virgil van Dijk deed zaterdagmiddag een duit in het zakje en kocht vier seizoenkaarten die hij weggeeft. 'Ik heb vier seizoenkaarten voor het komend seizoen gekocht. Hiermee help ik FC Groningen in deze moeilijke tijd. De seizoenkaarten worden uiteindelijk verloot onder fans die er zelf geen kunnen aanschaffen', schrijft Van Dijk op Twitter. Hans Hateboer heeft eveneens drie seizoenkaarten gekocht en die schenkt hij aan Jeugdfonds Groningen. Ook Luis Suarez van FC Barcelona doet mee aan de actie. 'I help my first team in Europa', laat hij weten.

gerelateerd