Glansrijk debuut Veldwijk: matchwinner in 93ste minuut

Glansrijk debuut Veldwijk: matchwinner in 93ste minuut

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 mei 2020 – Lars Veldwijk (op archiefbeeld voor Sparta) kent een glansrijk debuut in de Zuid-Koreaanse K-League. Als invaller maakte de spits zaterdagmiddag diep in blessuretijd het winnende doelpunt voor Jeonbuk Hyundai. Het betekende de 1-2 in de uitwedstrijd tegen Busan Ipark.

Een nieuw seizoen van de K-League ging vorige week al van start. Veldwijk, die afgelopen winter overkwam van Sparta, moest de seizoensouverture tegen Suwon Bluewings vanwege een blessure laten schieten. Voor de uitwedstrijd tegen Busan Ipark nam hij plaats op de bank.

Een half uur voor het einde mocht Veldwijk bewijzen waarvoor Jeonbuk hem had aangetrokken. Met de Nederlander in het veld maakte Romelu vanaf de penaltystip de gelijkmaker en groeide Veldwijk zelf in de 93ste minuut uit tot matchwinner. De voormalig speler van Excelsior, PEC Zwolle, FC Groningen en PEC Zwolle schoot in de korte hoek raak en behield Jeonbuk haar ongeslagen status.

Reacties

gerelateerd