Sparta Rotterdam haalt Afaker (20) op bij VV Katwijk

Sparta Rotterdam haalt Afaker (20) op bij VV Katwijk

15 mei 2020 – Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Marouane Afaker (20). De aanvallende middenvelder annex linksbuiten komt over van VV Katwijk, dat hem de stap naar Het Kasteel gunt. Of hij in Rotterdam aansluit bij de eerste selectie of bij het beloftenteam, is nog niet bekend.

Want de transfer is door de Rotterdammers nog niet gepresenteerd en een sportief perspectief dus evenmin, maar VV Katwijk maakt er wel melding van op haar clubsite. 'Door zijn opvallende spel lieten de afgelopen maanden verschillende betaald voetbalorganisaties hun interesse blijken. Uiteindelijk vond Marouane dat Sparta het beste plan voor hem had', schrijft de Tweede Divisie-club.

In die competitie maakte hij acht doelpunten en gaf hij twee assists. Eerder speelde hij voor Excelsior Maassluis. Afgelopen jaar maakte Denzel James een soortgelijke overstap, hij kwam over van Noordwijk. Door de promotie naar de Eredivisie, was er voor hem weinig perspectief op Het Kasteel en keerde hij na een paar maanden alweer terug naar Noordwijk.

gerelateerd