Hoedt opvallende aanwezige bij AZ, De Jong weg bij Anderlecht

15 mei 2020, 22:06

AZ heeft vrijdag een bijzondere speler op het trainingsveld mogen begroeten: Wesley Hoedt was in Alkmaar. De centrale verdediger houdt zijn conditie op peil bij de Eredivisie-club en dat mag opmerkelijk genoemd worden, aangezien hij eigendom is van Southampton en Antwerp FC hem dit seizoen huurt van de Engelse club.

Toch stond hij in Alkmaar op het veld, om weer ritme op te doen. Opmerkelijk, aangezien ook Antwerp FC eind april de training individueel weer kon hervatten. Wellicht was Hoedt als huurling niet meer welkom en kon hij ook nog niet terug naar Engeland door de corona-uitbraak, opmerkelijk is het desondanks zeker. Antwerp zou namelijk nog een optie voor acht miljoen euro hebben om hem blijvend over te nemen. In totaal speelde Hoedt dertig duels namens AZ, waar hij doorbrak.

Anderlecht neemt afscheid van De Jong

Verder kwam Anderlecht met het bericht naar buiten dat het afscheid heeft genomen van Max de Jong. De voormalig doelman van onder andere ADO Den Haag en Telstar was de afgelopen negen jaar keeperstrainer van de Belgische topclub, maar zag dat de Belgische topclub Jelle ten Rouwelaar overnam van NAC Breda. Zodoende werd hij overbodig en inmiddels is zijn afscheid officieel gecommuniceerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen