Go Ahead Eagles en TOP Oss leggen aanvoerder langer vast

Go Ahead Eagles en TOP Oss leggen aanvoerder langer vast

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 mei 2020 – Go Ahead Eagles en TOP Oss hebben de contracten van hun aanvoerder verlengd. Jeroen Veldmate tekende bij in Deventer, terwijl Rick Stuy van den Herik in Brabant zijn verbintenis heeft verlengd tot en met liefst 2023.

Veldmate was eerder ook al dichtbij een nieuw contract, maar door de coronacrisis duurde dat uiteindelijk drie maanden langer voor de inkt droog was. Toch deed dat uiteindelijk niets af aan de handtekening. "Mijn eerste en tweede seizoen bij Go Ahead Eagles hadden beide – op hun eigen manier – een onvergetelijk einde. Maar niet op de manier die wij wilden. Maar de club is ambitieus, ik ben ambitieus, de supporters willen graag, dus laten we voor drie keer scheepsrecht gaan."

Stuy van den Herik speelt zelfs al sinds 2014 voor TOP Oss en is daar uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Daardoor krijgt hij een driejarige verbintenis aangeboden van de club, zo legt technisch directeur Peter Bijvelds uit. "Dat doe je natuurlijk alleen maar als je gecharmeerd bent van een speler, maar ook als je vertrouwen hebt in het karakter van iemand. Rick staat statistisch gesproken aan het begin van zijn beste voetbaljaren. Ik denk dat hij heel goed past bij de sportieve ambitie van TOP Oss om te stijgen op de ranglijst."


gerelateerd