Telstar op zoek naar doelmannen: "Jonge, talentvolle keepers"

15 mei 2020, 17:58   Bijgewerkt: 15 mei 2020, 18:03

Telstar had tot voorkort vier keepers onder contract staan, maar moet voor het nieuwe seizoen node op zoek naar een nieuwe doelverdediger. Sven van der Maatsen en Anthony Swolfs zijn vertrokken, terwijl Piet Velthuizen nog altijd niet fit is. Inmiddels heeft Andries Jonker een lijst opgesteld met potentiële nieuwe keepers.

Dat vertelt hij tegenover NHNieuws. De optie in het contract van Swolfs werd niet gelicht, terwijl Van der Maatsen koos voor SVV Scheveningen. "Hem hadden we graag willen houden. In zijn rol als tweede keeper is het een geweldige vent", aldus Jonker, die aangeeft dat Velthuizen, die nu kampt met een voetblessure, nog niet helemaal fit is. "Daar doet hij wel alles aan, wij proberen hem te helpen waar we kunnen. Als hij fit zou worden, kunnen we een beroep op hem doen."

Abdel El Ouazzane is daardoor voor komend jaar de enige keeper die de club onder contract heeft staan voor volgend seizoen. "Bij voorkeur zoeken we een jonge, talentvolle keeper die bereid is om twee jaar bij Telstar te tekenen. Hij moet daarbij gefocust zijn op een volgende stap via onze club", licht Jonker toe. Daarvoor is een aantal goalies in beeld. Zij krijgen een kans om mee te trainen in Velsen, alvorens ze een contract krijgen aangeboden.

Lees ookVelthuizen legt uit: "Geld of niveau niet meer belangrijk"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen