Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Utrecht put hoop uit woorden van UEFA-voorzitter Ceferin

Utrecht put hoop uit woorden van UEFA-voorzitter Ceferin

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 mei 2020 – FC Utrecht heeft vernieuwde hoop gekregen op het spelen van de bekerfinale en/of het spelen van Europees voetbal. Op basis van uitspraken van UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin, die vindt dat de competities te vroeg zijn stilgelegd, hebben de Domstedelingen nieuwe hoop gekregen op een goed einde. "Er best kans dat de UEFA vraagt om nog eens even goed naar alternatieve mogelijkheden voor de bekerfinale te kijken."

Dat vertelt advocaat Frans de Weger tegenover het Algemeen Dagblad. "In Frankrijk hebben ze het bekervoetbal bewust opgeschort in plaats van stopgezet. Heeft de KNVB zich niet in een lastige positie gemanoeuvreerd door niet hetzelfde te doen? Ik sluit echt niet uit dat de UEFA die beslissing van de KNVB te voorbarig vindt", aldus De Weger.

Mogelijk geeft de UEFA (nog) meer speelruimte voor het doorgeven van de Europese tickets, waardoor het argument om de bekerfinale te cancelen, vervalt als de positieve corona-ontwikkeling doorzet. Het een en ander hangt ook af van de ontwikkelingen in het Europese voetbal. "Stel dat het straks goed gaat in de Bundesliga, dan wil ik nog wel zien of de UEFA het besluit van de KNVB bekrachtigt. Als het niet goed gaat, als we op een dood pad terechtkomen of als het onverantwoord is, ja, dan wordt het ook voor FC Utrecht ook terecht een ander verhaal."

Lees ook: 'FC Utrecht ontvouwt strijdplan: dinsdag naar Zeist' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd