PSV maakt benefietshirt, Sparta unaniem achter sociaal akkoord

15 mei 2020, 11:58

PSV heeft in samenwerking met het Rode Kruis benefietshirts laten maken. De opbrengst van deze limited editions van het thuis- uit en derde shirt gaat naar COVID-19 hulpaanbod van het Rode Kruis in Zuidoost-Brabant. In plaats van 'Metropool Brainport Eindhoven' staat er 'Eendracht maakt macht' op de borst van het PSV-shirt.

"Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland en de daaropvolgende intelligente lockdown is PSV vanuit het #PSVWeStandTogether platform actief om, in samenwerking met haar partners, de achterban te vermaken te inspireren en te activeren", legt commercieel directeur Frans Janssen toe op het clubkanaal van de Eindhovenaren. "Binnen de organisatie leefde daarnaast ook de wens iets substantieels bij te kunnen bijdragen. Daarop is het idee van deze unieke en exclusieve PSV-shirts ontstaan."

Sparta unaniem achter sociaal akkoord

Bij Sparta staan de werknemers, waaronder kantoorpersoneel, spelers, trainers, medewerkers van de jeugdopleiding en de directie, unaniem achter het sociaal akkoord dat vorige week werd bereikt door de werkgevers- en werknemersorganisaties. Dat betekent dat er in de hele organisatie salaris wordt ingeleverd. 'In enkele interne bijeenkomsten heeft iedereen naast een uitleg ook een indicatie gekregen van wat het voor hem of haar gaat betekenen', laat Sparta in een verklaring weten. 'De instemming van al het personeel is een belangrijke stap in deze periode waarin ook de steun van onze fans en sponsoren nodig zijn om Sparta door deze, voor alle voetbalclubs, moeilijke periode heen te loodsen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen