Nijkamp bevestigt: Stam 'main candidate' Cincinnati

15 mei 2020, 08:24

Gerard Nijkamp heeft bevestigd dat Jaap Stam topkandidaat is om Ron Jans op te volgen bij FC Cincinnati. De restricties voor internationale reizen naar de Verenigde Staten kunnen zijn aanstelling wel bemoeilijken. Daarom heeft Nijkamp als general manager van de MLS-club ook een plan B klaarliggen.

Nijkamp bevestigt in gesprek met WCPO dat Stam 'the main candidate' is. "We zijn nog in gesprek, maar we hebben het gevoel dat de finish in zicht komt. Dat betekent dat we hopelijk zo snel mogelijk een akkoord hebben met onze nieuwe trainer en het proces voor de werkvergunning kunnen starten. Laten we kijken wat de komende dagen gebeurt."

Lees ook: MLS kijkt naar opties om te hervatten in Orlando

Onduidelijk is wanneer de grenzen in Amerika weer opengaan voor internationale reizen. "Als je een nieuwe trainer aanwijst, wil je hem natuurlijk zo gauw mogelijk in het land hebben", geeft Nijkamp aan. Daarom heeft hij ook nog een andere kandidaat achter de hand. Het gaat echter niet om de eerder genoemde LA Galaxy-assistent Dominic Kinnear. "Je moet altijd aan een plan B denken en soms ook aan plan C."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen