Telgenkamp blijft nog een jaar bij Emmen: "Nog naar mijn zin"

Telgenkamp blijft nog een jaar bij Emmen: "Nog naar mijn zin"

14 mei 2020 – Dennis Telgenkamp staat ook komend seizoen onder contract bij FC Emmen. De 33-jarige keeper blijft onder dezelfde condities als afgelopen seizoen werkzaam bij Emmen. Eerder had hij het over een transfer naar het buitenland, maar dat zit er toch niet meer in.



Tegenover RTV Drenthe legt de keeper uit waarom hij afzag van een vertrek. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij FC Emmen en dat gaf uiteindelijk de doorslag", zegt de doelman. Eerder had hij zijn zinnen gezet op een vertrek naar het buitenland. "Er speelde wel wat. Maar vooral door de coronacrisis werd dat allemaal een beetje vager."

Een buitenlands avontuur had hij nog wel een keer mooi gevonden. "Maar dan moet het vooral voor mijn kinderen ook goed zijn. Een land als Australië, Amerika of Canada lijkt me heel mooi." Dat zit er voorlopig dus toch niet in. "Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin in Emmen en zo'n seizoen als het afgelopen seizoen smaakt absoluut naar meer." Telgenkamp speelde tot nu toe 148 officiële wedstrijden. Het afgelopen seizoen was hij eerste keus, terwijl hij het jaar daarvoor nog de bank warm moest houden door de aanwezigheid van Kjell Scherpen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020