Bundesliga staat positief tegenover wedstrijden in juli

14 mei 2020, 17:16

De Bundesliga en de 2. Bundesliga schieten komend weekend na een lange onderbreking weer in gang. Als alles goed gaat zijn de competities eind juni klaar, maar de kans bestaat uiteraard dat er onderweg nog vertraging opgelopen wordt. Gebeurt dat, dan is voetballen in juli ook een optie.

Dat heeft de Deutsche Fußball Liga donderdag bekendgemaakt via de eigen kanalen. Er staat in de Bundesliga nog negen speelronden op het menu, maar door het coronavirus kan er ergens vertraging worden opgelopen. Gebeurt dat, dan zijn de clubs en de spelers bereid om ook in juli door te spelen. In Duitsland wordt alles op alles gezet om het huidige Bundesliga-seizoen tot een goed einde te brengen. In het bericht van de Deutsche Fußball Liga valt tevens op te merken dat er in verband met de veiligheid van de spelers ook voor mag worden gekozen om te kiezen voor een andere speellocatie, als dat veiliger is.

Tevens maken de Duitse competities gebruikt van de nieuwe mogelijkheid die werd gecommuniceerd door de FIFA. Clubs mogen namelijk voortaan vijf keer wisselen per wedstrijd. Het aantal wisselmomenten blijft wel op drie staan, waardoor de duels niet steeds stil zullen liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen