Volendam-vedette Antonucci wil blijven: "Nog niet klaar"

13 mei 2020, 23:02

Als het aan Francesco Antonucci ligt, speelt hij ook komend seizoen voor FC Volendam. De twintigjarige spelmaker werd afgelopen seizoen gehuurd van AS Monaco en maakte grote indruk. In principe keert de Belgische oud-Ajacied weer terug naar Monaco, maar als het aan hem ligt wordt er nieuw leven in zijn verhuurperiode geblazen.

De kleine middenvelder scoorde liefst elf keer in de Eerste Divisie en was daarnaast met zijn creatieve spel van grote waarde in de ploeg van Wim Jonk die derde stond in de Eerste Divisie. "Het is jammer dat we het seizoen niet hebben kunnen afsluiten vanwege het Coronavirus. Ik denk dat wij met Volendam het De Graafschap nog heel lastig hadden kunnen maken in de race om de tweede plaats", zegt hij tegen PéSide.

"Voor mijn gevoel ben ik hier ook nog niet klaar bij Volendam. Ik wil promotie bewerkstelligen met deze club en ik weet dat het kan. Ik hoop komend seizoen nog voor Volendam te spelen. Mocht dat gebeuren dan gaan we er alles aan doen samen met de fans om te promoveren, er zit namelijk genoeg kwaliteit in deze selectie. Over een week of drie verwacht ik meer duidelijkheid te hebben over mijn toekomst", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen