Kunstgras VVV in tuin Post: "Mijn tuin moest op de schop"

Kunstgras VVV in tuin Post: "Mijn tuin moest op de schop"

13 mei 2020 – Danny Post heeft van de situatie gebruik gemaakt, door een gedeelte van het door VVV-Venlo verwijderde kunstgrasveld in zijn tuin neer te leggen. De aanvoerder van de Limburgse club is blij dat zijn club de overstap naar natuurgras heeft gemaakt.De 31-jarige controleur zal toch nog vaak worden geconfronteerd met het kunstgras, aangezien het veld nu in zijn tuin ligt. "Toevallig moest mijn tuin op de schop", vertelt de controleur aan het Algemeen Dagblad. "Vandaar die mat. Een klein stukje ligt er trouwens maar, hoor. Zo groot is mijn tuin nu ook weer niet."

Dat VVV heeft besloten om over te stappen naar natuurgras, is in goede aarde gevallen bij de spelers. "Het is niet zo dat ik per se tegen kunstgras ben. Op tv zag ons veld er bijvoorbeeld veel slechter uit, dan in werkelijkheid het geval was", stelt hij. "Maar als voetballer wil je het liefst op natuurgras voetballen. Clubs met kunstgras voelen toch wat sterieler aan. Je wilt dat gras ruiken wanneer je in een stadion komt. Ik ben blij dat dit weer kan bij VVV."

Voetballen op kunstgras was vaak geen pretje in De Koel, stelt Post. "Ons stadion ligt in een kuil. Wanneer het warm was en de zon scheen fel, brandde je bijna van het kunstgras af. Zó heet werden die sprieten dan."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 mei 2020

  2. maandag 25 mei 2020