Spelers, staf en directie van Heracles leveren salaris in

13 mei 2020, 16:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Heracles Almelo is er overeenstemming bereikt over het inleveren van salaris. Spelers, staf en directie steunen de club door zich te committeren aan een maatregelenpakket in lijn met het akkoord dat de sociale partners (FBO, VVCS, ProProf en CBV) in het betaald voetbal met elkaar hebben afgesproken.

Ook voor Heracles Almelo zijn de klappen zwaar door de coronacrisis. Spelers, staf en directie doen een duit in het zakje door salaris in te leveren. 'Afgelopen maandag is het kantoorpersoneel ingelicht over de maatregelen. Komende week worden met hen gesprekken gevoerd waarbij onder andere gesproken wordt over het inleveren van salaris', schrijft de club. "We zitten in een fase die vraagt om toewijding van iedereen die de club een warm hart toedraagt", vertelt algemeen directeur Rob Toussaint. "Ondanks de vervelende boodschap is de bereidwilligheid bij de spelers en staf gelukkig groot. Zij denken in het belang van de club. Uiteraard dragen ook wij als directie bij door in te leveren. Gesprekken met ons kantoorpersoneel worden komende week opgestart. Dat is pijnlijk, maar we moeten denken aan het grote belang: Heracles Almelo."

De maatregelen gelden tot er weer met publiek gespeeld kan worden. "Er zijn nog veel onzekerheden", zegt Toussaint. De directeur weet dat de club financieel onder druk komt te staan. "We teren behoorlijk in op onze liquide middelen. Daarnaast houden we op dit moment rekening met een teruggang van twintig tot veertig procent in onze begroting. We moeten alle zeilen bijzetten en zullen met iedereen die betrokken is bij de club vechten voor Heracles Almelo."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen