Zaakwaarnemer De Jong: geruchten over Frenkie complete onzin

13 mei 2020, 15:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De zaakwaarnemer van Frenkie de Jong doet de geruchten over de Nederlandse middenvelder af als complete onzin. De naam van de oud-Ajacied viel bij Juventus, dat bij FC Barcelona zou hebben geïnformeerd in de vorm van een ruildeal. Een vertrek is volgens Ali Dursun echter niet aan de orde.

Dat schrijft De Telegraaf althans. In Italië werden diverse gesprekken tussen FC Barcelona en Juventus gemeld. De Catalanen zouden interesse hebben in Matthijs de Ligt, maar Juventus wil hem eigenlijk niet laten gaan. Volgens de Spaanse krant SPORT zou alleen een ruildeal met De Jong optioneel zijn. Een opvallend gerucht, want behalve Lionel Messi en Marc-André Ter Stegen kwam eerder al naar buiten dat de Nederlander niet mocht vertrekken.

En hij wil dus ook niet weg, zo laat Dursun weten. De Jong is happy met FC Barcelona en de club ook met hem. De interesse in De Ligt van Barca is volgens El Mundo Deportivo wel serieus, al is de kans zeer klein dat hij haalbaar is. Niet alleen wil de Oude Dame hem vermoedelijk niet laten gaan, ook heeft FC Barcelona momenteel de financiële middelen niet. De club liet eerder al weten vooral te azen op ruildeals.

Lees ookBarcelona opteert voor ruilen in plaats van spelers kopen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen