Jol wil meer waarde op het veld en Haags gevoel creëren

13 mei 2020, 15:27

Martin Jol gaat officieel aan het werk bij ADO Den Haag. De inmiddels 64-jarige voetbaltrainer neemt plaats in een 'technisch hart' in de Hofstad en wordt verantwoordelijk voor de technische zaken op lange termijn. Daarmee keert hij in een officiële functie terug bij de club waar hij doorbrak als voetballer en daar is hij blij mee.

Een van de belangrijkste doelen van Jol is om de club weer meer binding te geven met de achterban. Daarom is de keuze voor Alexandar Rankovic (voormalig speler van ADO Den Haag) niet verrassend. "Het Haagse komt nu ook terug in de technische staf. Wij zijn zeer content met deze trainers, die zeer complementair zijn aan elkaar en een hecht team zullen vormen", aldus Jol op de clubsite. Ook Rick Hoogendorp en Richard Knopper speelden eerder al namens ADO.

Het andere doel is om meer waarde te creëren op het veld. "Onder meer door de jeugdopleiding een prominentere rol te geven. De kloof tussen De Aftrap en het stadion moet verkleind worden", vindt Jol. Hij gaat in het technisch hart samenwerken met Albert van der Dussen en Rankovic, ook is algemeen directeur Mohammed Hamdi daar nog zijdelinks bij betrokken. Hij is waarnemend lid bij het nieuwe orgaan van ADO.

Lees ook: ADO Den Haag stelt Rankovic aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen