ADO maakt weg vrij voor staf van Rankovic: Heesen weg

13 mei 2020, 14:28   Bijgewerkt: 13 mei 2020, 15:27

ADO Den Haag heeft de weg vrijgemaakt voor de komst van de aanstaand hoofdtrainer Alexandar Rankovic en zijn technische staf. Assistent-trainer Dirk Heesen is namelijk vertrokken uit de Hofstand. Voor Virgilio Teixeira en keeperstrainer Raymond Mulder komt er een andere rol binnen de club: het duo gaat het werk bij de nieuwe O21-ploeg, waardoor er ruimte komt voor Rankovic en zijn assistenten.

Dat laat ADO Den Haag weten op de clubsite. Het is een kwestie van tijd voor de komst van Rankovic officieel wordt bekrachtigd, het wachten is vooral tot zijn assistenten Richard Knopper en Michele Santoni ook een akkoord hebben bereikt met de Eredivisieclub. Rick Hoogendorp gaat naar verluidt ook deel uitmaken van de technische staf. Behalve alle Engelsen in de technische staf hadden ook Hessen en Mulder daarin nog een voorname rol afgelopen seizoen, maar zij maken voor komend seizoen een pas op de plaats.

Lees ookRankovic gaat naar ADO: "Echt een beginneling ben ik niet meer"

Heesen, die nog een contract had tot en met 2021, was na het ontslag van Alfons Groenendijk zelfs nog even hoofdcoach, maar deed na de komst van Alan Pardew weer een stapje terug. De 50-jarige voormalig verdediger, die 250 duels speelde voor ADO, was sinds februari 2017 werkzaam het Cars Jeans Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen