Ultee over Diemers: "Verschil tussen vraag en aanbod"

Ultee over Diemers: "Verschil tussen vraag en aanbod"

13 mei 2020 – Fortuna Sittard's technisch manager Sjors Ultee heeft nogmaals benadrukt dat de Limburgers komende zomer geen uitverkoop gaan houden. Voor onder andere Mark Diemers is concrete interesse, maar van een akkoord met FC Groningen is nog zeker geen sprake. "Er is een verschil tussen vraag en aanbod."Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. Het is een publiek geheim dat Diemers, die ook interesse geniet van onder andere Feyenoord en Vitesse, in de concrete belangstelling staat van FC Groningen. "De gesprekken lopen nu een tijdje", erkent Ultee. "Ik hoop dat we dichter bij elkaar komen. Bij een mooi bod werken we mee. Onze spelers kunnen weg voor een mooi bedrag. We gaan geen uitverkoop houden."

Zelf heeft Diemers in elk geval de voorkeur om in Nederland te blijven, omdat hij pas vader is geworden. Ondanks de coronacrisis zal er een mooi bod op tafel moeten komen. "Want Diemers hier houden, zeg ik dan nog even als hoofdtrainer, is natuurlijk ook niet slecht", glimlachte Ultee. Het verschil tussen vraag en aanbod zou circa vijf ton zijn geweest. Naar verluidt wil Groningen dat gat dichten met aanvullende bonussen. Desalniettemin is Fortuna nog niet overtuigd.

Zelf laat Diemers weten graag naar Groningen te komen, ook omdat hij dan dicht bij zijn geliefde Leeuwarden woont. "Ik sta er heel enthousiast in", aldus Diemers tegenover RTV Noord. "Dat heb ik ook aan de mensen van Fortuna Sittard aangegeven. Op dit moment kan ik alleen maar afwachten. Het ligt in ieder geval nog niet zo dicht bij elkaar als gisteren werd geschreven."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020