Klopp geeft Messi nét de voorkeur boven Cristiano Ronaldo

13 mei 2020, 12:56

Ook Jürgen Klopp heeft het dilemma voor de voeten gekregen: Cristiano Ronaldo of Lionel Messi? De trainer van Liverpool geeft de voorkeur aan de Argentijn, al was de keuze erg lastig. "Messi laat alles zo simpel lijken. Daarom vind ik hem misschien net iets beter als speler."

Dat vertelt hij tegenover het YouTube-kanaal freekickerz. "Mijn keuze valt op Messi, al kan ik Ronaldo bijna niet meer bewonderen dan ik momenteel doe. Het is vrijwel onmogelijk om Messi of Ronaldo te verdedigen", looft de Duitser beide grootheden. "Als je een perfecte voetballer moet uittekenen, kies je wel weer voor Ronaldo's fysiek – lengte, snelheid en sprongkracht", aldus Klopp, die ook de mentaliteit van de Portugees looft.

Qua techniek zou de keuze echter vallen op Messi, die overall ook de voorkeur krijgt. "Maar Cristiano is een geweldige speler. Ze hebben beide hun voetafdruk achtergelaten op de voetbalwereld. Zulke spelers hadden we nog nooit gezien", looft Klopp, die Kylian Mbappé als mogelijke opvolger ziet van het duo. "Ook Neymar is een mogelijke leider van de nieuwe generatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen