'PSV licht optie Ngonge niet, Antonucci kan bij Volendam blijven'

'PSV licht optie Ngonge niet, Antonucci kan bij Volendam blijven'

13 mei 2020 – PSV gaat de optie in het contract van Cyril Ngonge niet lichten. De Eindhovenaren huren de aanvaller momenteel van Club Brugge en bij Jong PSV is hij de topscorer in de Eerste Divisie. Toch is de optie om hem blijvend over te nemen, niet gelicht.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Voor 750.000 euro kon PSV hem permanent inlijven, maar ondanks goede prestaties bij de beloftenploeg en een selectieplek bij het eerste team, vond PSV hem niet stabiel genoeg om het bedrag voor af te tikken. In 22 duels in de Eerste Divisie maakte hij zeven doelpunten en gaf hij drie assists.

Antonucci ook welkom bij FC Volendam
FC Volendam-huurling Franco Antonucci staat in de belangstelling van diverse clubs. AZ en de Belgische top zou hem op de radar hebben, toch hopen ze ook bij Het Andere Oranje op een langer verblijf van de middenvelder. Volgens technisch directeur Jasper van Leeuwen is de interesse van andere clubs niet nieuw, en weet de middenvelder van AS Monaco dat hij ook in Volendam welkom is volgend seizoen.

"Hij heeft heel veel opties. Het is de vraag hoe concreet die worden. Dat is een proces. Formeel is onze invloed nul. Het enige dat wij weten is dat we hem tot en met 30 juni hier hebben. Het gaat erom wat Franco wil", laat Van Leeuwen weten tegenover NH/Nieuws.

Aanwinst Almere City FC

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 21 januari 2021

  2. woensdag 20 januari 2021