Linssen legt besluit uit: "Ik kreeg nooit topgevoel bij Feyenoord"

Linssen legt besluit uit: "Ik kreeg nooit topgevoel bij Feyenoord"

12 mei 2020 – Bryan Linssen heeft zich gestoord aan de onderhandelingstechniek van Feyenoord. De aanvaller zag dinsdag af van een overstap naar De Kuip. Linssen voerde een 'geweldig gesprek' met de Rotterdammers, maar viel het openingsvoorstel hem vies tegen. "Dat bod stond in geen verhouding tot ons gesprek", aldus de 29-jarige Limburger.

"Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie", zegt Linssen tegen De Gelderlander. Het management van Linssen kwam later met een tegenbod, waarna Feyenoord ook fors verhoogde. Tevens werd Dick Advocaat ingezet tijdens de onderhandelingen. Hij wilde Linssen graag bij Feyenoord hebben. Desondanks vond Linssen het verschil tussen vraag en aanbod te groot.

"Ik wil geen spelletjes spelen. Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord. Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal. Van mijn kant is er geen enkele rancune. Feyenoord is een fantastische club. Een droom. Maar ik heb hier zelf ook mijn weg gekozen. Er lag uiteindelijk een bod en dat heb ik naast me neergelegd. Dit is mijn eigen beslissing."

Linssen richt zijn pijlen nu op het buitenland. Een club uit het rechterrijtje van de Bundesliga heeft concrete belangstelling. Ook liggen er aanbiedingen uit China en Dubai. Van genoemde clubs als AEK Athene en RC Genk vernam hij verder niets.

Lees meer: Linssen zet zinnen op buitenland: "Feyenoord gaat dus niet door"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021