'Transfervrije Hahn wekt belangstelling uit meerdere landen'

12 mei 2020, 21:45

Voor Warner Hahn bestaat volop belangstelling. De 27-jarige doelman van sc Heerenveen wees contractverlenging af en kan transfervrij een nieuwe club uitzoeken. Hahn ambieert een buitenlands avontuur. Vanuit Engeland, Turkije, België en de Verenigde Staten is er interesse.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant betreft het onder meer Anderlecht, Göztepe en Swansea City. "Warner is natuurlijk een aantrekkelijke speler. Veel clubs kennen hem al lang omdat hij in alle nationale jeugdelftallen heeft gespeeld tot en met Jong Oranje", zegt Revien Kanhai van Forza Sports Group tegen het AD. "Het is wachten totdat zaken worden geconcretiseerd en de juiste kant op vallen."

Door de huidige coronacrisis en competities die nog af willen ronden, kan een transfer nog wel even op zich laten wachten. Desalniettemin heeft Hahn het voordeel dat aan hem geen transfersom kleeft. "Het is in dat opzicht een hele rare periode, maar we merken wel dat transfervrije spelers zoals Warner extra aantrekkelijk zijn voor veel clubs door de neerwaartse financiële situatie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen