Linssen zet zinnen op buitenland: "Feyenoord gaat dus niet door"

Linssen zet zinnen op buitenland: "Feyenoord gaat dus niet door"

12 mei 2020 – Bryan Linssen richt al zijn pijlen op een buitenlands avontuur. Onderhandelingen met Feyenoord mislukten en gesprekken over een langer verblijf bij Vitesse liggen stil. "Maar kom ik er nergens uit in het buitenland, dan staat de deur altijd voor mij open en kan ik terugkomen", aldus de transfervrije aanvaller.

In gesprek met Omroep Gelderland erkent Linssen dat hij niet naar Feyenoord gaat. Het verschil tussen vraag en aanbod bleek te groot. "De corona crisis maait alles omver. Als Feyenoord komt,  zeg je daar niet direct nee tegen. We zijn er inderdaad niet uitgekomen, dat klopt. Mijn gevoel moet wel overeenkomen met redelijke normen. Feyenoord gaat dus niet door. Ik heb ook altijd gezegd dat ik een club in het buitenland zie zitten. Dat doe ik nu ook het liefst en ik heb daar een aantal opties."

Vitesse probeerde Linssen nog te verleiden om in Arnhem te blijven. "Maar ook daar speelt de coronacrisis een grote rol. Ik heb niet meer met ze gesproken", aldus de 29-jarige Limburger.

Lees ook: Feyenoord moet komst Linssen uit het hoofd zetten

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021