Feyenoord moet komst Linssen definitief uit het hoofd zetten

Feyenoord moet komst Linssen definitief uit het hoofd zetten

12 mei 2020 – De overgang van Bryan Linssen naar Feyenoord is van de baan. Het verschil tussen vraag en aanbod bleef groot, meldt Voetbal International. Voor Dick Advocaat is dat een domper. Hij had de transfervrije aanvaller van Vitesse dolgraag aan zijn selectie toegevoegd. Feyenoord wilde ook ver gaan voor Linssen.

"Jammer. Maar Bryan heeft natuurlijk het recht dit voorstel te wijzigen. Niettemin vinden we dat wij er alles aan hebben gedaan", zegt technisch directeur Frank Arnesen tegen VI. Advocaat voegt daaraan toe: "Ook ik vind dat het voorstel van Feyenoord in orde was. Dan is het aan de speler. Dat het niet doorgaat, is jammer, maar we gaan nu gewoon verder op zoek naar aanvallende versterkingen."

Lees meer: Linssen zet zinnen op buitenland: "Feyenoord gaat dus niet door"

Feyenoords salarismogelijkheden zijn door coronacrisis beperkter geworden. Elders kan Linssen fors meer verdienen, schetst het weekblad. Arnesen: "Ik geloof dat er qua transfers wel veel zal veranderen. Wat wij moeten doen, is rustig blijven en wachten. In sommige landen gaat zelfs nog gespeeld worden, dus de window zal straks rustig op gang komen."

Lees ook: 'Verleden zit Feyenoord dwars in onderhandelingen met Linssen'

gerelateerd