Liverpool-captain Henderson vol lof over Van Dijk

12 mei 2020, 16:03

Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson heeft nogmaals de loftrompet gestoken over Virgil van Dijk. De middenvelder stelt dat sinds de komst van de Nederlander er veel veranderd is bij Liverpool. "Wat heeft hij eigenlijk niet meegebracht?!", vraagt Henderson met een knipoog zich hardop af.

"Ik kan niet genoeg zeggen over hem als speler", steekt Henderson van wal op de clubsite. "Iedereen weet natuurlijk hoe goed hij is en wat hij de afgelopen jaren ons team heeft gebracht. Zijn inbreng is enorm geweest. Hij heeft veel individuele prijzen gewonnen en dat is terecht. Hij is een ongelooflijke verdediger, een ongelooflijke speler."

Niet alleen op het veld maakt hij veel indruk, ook buiten de lijnen is men onder de indruk van Van Dijk's persoonlijkheid. "Hij is ook een ongelooflijk persoon, een geweldige leider in de kleedkamer en hij heeft iedereen een grote boost gegeven vanaf het eerste moment dat hij binnenkwam", herinnert Henderson. "Elke dag is het een genoegen om bij hem in de buurt te zijn. Hij lacht altijd en staat immer met een goede gemoedstoestand op het veld. Virgil heeft een enorme impact gehad in de kleedkamer en op het veld sinds hij bij de club is. Hij geeft het goede voorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen