Locadia hoopt op langer verblijf bij FC Cincinnati

Locadia hoopt op langer verblijf bij FC Cincinnati

12 mei 2020 – Jürgen Locadia hoopt op een langer verblijf bij FC Cincinnati. Normaliter was de Nederlandse spits deze zomer teruggekeerd bij Brighton & Hove Albion, maar de aanvaller hoopt op een langer verblijf in Amerika. De kans op een definitieve transfer, is gezien de hoge vraagprijs klein. Dan zou het vermoedelijk gaan om een nieuwe verhuurperiode.Dat vertelt hij op de website van de MLS. "Het is mijn droom om hier te blijven, dat is mijn doel", verzekert Locadia. "Mijn eerste ervaringen in de MLS waren namelijk geweldig." De spits scoorde bij zijn debuut meteen. De eerste en enige twee duels van het seizoen gingen overigens wel verloren.

Lees ook: FC Cincinnati in gesprek met Brighton over langer verblijf Locadia

"Het is nu aan de clubs, maar het is mijn wens om hier te blijven. En dat weten ze bij Brighton & Hove Albion", aldus Locadia, die onder contract staat bij de Premier League-club. "Ze willen graag dat ik hier wil blijven. Maar het inkomen van de clubs is veel gedaald, dus spelers kopen of huren is moeilijker."

De club heeft tot 5 juli de tijd om een keuze te maken over de toekomst van Locadia, voor wie wel een hoge vraagprijs wordt gesteld door Brighton. "Ik hoop dat ik een glimp heb laten zien van mijn kwaliteiten. Ik hoop dat ze er blij mee zijn", aldus Locadia.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021