PSV introduceert nieuwe 'all-in seizoenkaart'

PSV introduceert nieuwe 'all-in seizoenkaart'

12 mei 2020 – PSV heeft voor komend seizoen een nieuwe seizoenkaart geïntroduceerd. De Eindhovenaren komen met een all-in seizoenkaart, die ook gebruikt kan worden voor de Europese wedstrijden. Daarnaast heeft de club in de genoemde opties rekening gehouden met de vraag of er met publiek gevoetbald kan worden of niet. Ook hebben alle 27.000 huidige seizoenkaarthouders een voorstel gekregen op de mail over het lopende seizoen.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Dat geldt voor alle fans van de clubs in Nederland. Per mail krijgen de supporters met een seizoenskaart of losse tickets verschillende keuzemogelijkheden. Alle clubs hopen dat supporters afzien van compensatie, om zo de financiële schade te kunnen beperken. In Eindhoven en omstreken kunnen de fans kiezen: een korting op een (seizoen)kaart voor volgend jaar, een deel van hun geld terug of helemaal afzien van compensatie. Ook dan krijgen ze overigens een compensatiebedrag middels een vouchter voor de fanshop.

Wie per se geld terugwil, kan dat laten weten bij PSV. Er komt een groep van 35 mensen – onder andere oud-profvoetballers – die gaat helpen om die mensen te begeleiden. Het is overigens niet verplicht om een all-in-seizoenkaart te nemen: je kunt ook kiezen voor de reguliere seizoenkaart of nog een kleiner deel van de wedstrijden. Ook is dus rekening gehouden in de voorwaarden met het feit dat er zonder fans gespeeld moet gaan worden. 

Ook Ajax biedt de seizoenkaarthouders een aantal opties. Zij kunnen kiezen de club te steunen en geen gebruik van de compensatie te maken. Andere opties zijn een deel van hun geld terug te vragen, of een vouchter te krijgen en dat geld te besteden bij de aankoop van een nieuwe seizoenkaart, zo schrijft De Telegraaf. Ook FC Emmen kwam met een bericht voor de eigen fans:

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020