Van Gaal: "Ik ben ermee gestopt omdat het de spuigaten uitliep"

11 mei 2020, 23:46

De kans blijft nog altijd klein dat Louis van Gaal een functie gaat vervullen in de voetbalwereld. De KNVB hoeft hem in elk geval niet te vragen voor een rol als adviseur in deze roerige tijden. Zoiets beviel de oud-bondscoach van Oranje in het verleden slecht.

"Dat heb ik al drie jaar gedaan, na mijn afscheid bij Manchester United. Ik heb aan kennisoverdracht gedaan met veel KNVB-figuren, die zelfs in mijn huis in Portugal zijn langsgekomen", zegt Van Gaal tegen Langs de Lijn En Omstreken. Van Gaal vond het een probleem dat hij geen verantwoordelijkheid droeg. "Je bent afhankelijk van wat ze daarvan overnemen. Ik ben ermee gestopt omdat het de spuigaten uitliep, ik was alleen maar bezig met kennisoverdracht. Het heeft me niet bevredigd."

Lees ook: Van Gaal maakt KNVB met de grond gelijk: "Belachelijk"

Van Gaal schat de kans op vijf procent dat hij nog een functie gaat vervullen. "Ik ga alleen in op een functie die ik nog niet heb gedaan en die uitdagend en voor mij aantrekkelijk is. Wat? Dat ga ik niet zeggen. De kans is klein en anders heb ik morgen weer aanbiedingen. Het is eigenlijk voorbij, zeker zolang Truus en ik gezamenlijk door het leven gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen