Hamer uit vertrekwens, Van den Ven blijft FC Volendam trouw

11 mei 2020, 23:02

Gustavo Hamer hoopt deze zomer een mooie transfer te maken. Voor de middenvelder van PEC Zwolle bestaat binnen- en buitenlandse belangstelling. "Ik denk dat ik klaar ben om een nieuwe uitdaging aan te gaan", aldus de 22-jarige Hamer, die in de Hanzestad nog over een eenjarig contract beschikt.

"Er zijn clubs in Nederland die interesse hebben, maar bij een binnenlandse transfer wil ik wel echt een stap omhoog zetten. Anders zou ik liever naar het buitenland vertrekken. Clubs uit verschillende landen hebben zich gemeld bij mijn management", laat Hamer weten aan Voetbal International. PEC Zwolle gaat het liefst in gesprek om de verbintenis van de speler te verlengen. "Ik heb de afgelopen twee seizoenen met veel plezier bij PEC gespeeld. De laatste weken is het anders gelopen dan iedereen had verwacht en het zou jammer zijn om zo af te sluiten. Maar mocht het zover komen dat ik een mooie transfer kan maken, dan hoop ik dat de club met me meedenkt."

Van de Ven

In de Eerste Divisie werd een transfer van Micky van de Ven (19) verwacht. Het toptalent van FC Volendam zou op de radar van Ajax, AZ en Feyenoord staan. Maar volgens trainer Wim Jonk blijft de verdediger zijn club trouw. "We zijn heel blij dat hij nog een jaar bij ons gaat spelen", zegt Jonk tegen FOX Sports.

Future XI: elf Eerste Divisie-talenten om in de gaten te houden

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen