Dumfries ligt niet wakker van transfer: "Trots om hier te spelen"

11 mei 2020, 17:58

Denzel Dumfries hoeft niet per se te vertrekken bij PSV. In normale omstandigheden stond de rechtsback sowieso op de nominatie voor een buitenlandse transfer. De coronacrisis zet dat allemaal in een ander daglicht. "Ik ben al hartstikke trots om hier te spelen", aldus de rechtsback

"Als dat volgend seizoen weer zo zou zijn, verandert daar niks aan. Het is een eer om voor PSV uit te komen", zegt de aanvoerder van PSV tegen het Eindhovens Dagblad, dat ook meldt dat er wel sluimerende belangstelling bestaat voor de verdediger. "Je merkt dat het allemaal wat onzekerder wordt in de voetballerij. Ik weet ook niet wat er precies gaat gebeuren. Alles gebeurt met een reden en ik ben er rustig onder."

Waar Dumfries het nieuwe seizoen ook speelt, zeer waarschijnlijk doet hij dat voorlopig in lege stadions. "Als ik eraan denk? Ik vind het eigenlijk verschrikkelijk. Vooral voor de mensen die meeleven en bijvoorbeeld met hun kinderen naar de wedstrijden gaan. Het is zo jammer dat ze dat een tijdje niet kunnen meemaken als het zover komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen