'Ajax en Gravenberch nog niet akkoord over nieuw contract'

11 mei 2020, 14:25

Ajax is met talent Ryan Gravenberch nog altijd niet akkoord over een nieuw contract. De verbintenis van de middenvelder loopt in 2021 af, waardoor er veel interesse – onder andere van AS Roma – is voor de Ajacied. In november 2019 zei het talent zelf ook al dat er gesprekken liepen, toch is een overeenkomst nog altijd niet rond.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het weekblad is het daarom geen uitgemaakte zaak (meer) dat de middenvelder bijtekent. Deze week viert hij zijn achttiende verjaardag en vanaf dat moment kan hij een meerjarig contract tekenen, maar als hij weigert, dan lonkt een zomers vertrekt. Anders zou hij immers transfervrij de deur uitgaan. Een akkoord is er volgens VI nog niet bereikt.

Lees ook: Overmars: "Willen contract Gravenberch verlengen"

Hoewel de Amsterdammers zijn contract willen verlengen, zijn de geruchten over een vertrek wel toegenomen. Recentelijk schreef La Gazetta Dello Sport dat AS Roma voor zo'n tien á twaalf miljoen euro Gravenberch komende zomer wil overnemen van Ajax. Tevens meldde het dagblad dat er nog twee topclubs op de loer liggen voor de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen