'Rankovic op weg naar ADO, Santoni en Knopper assistent'

'Rankovic op weg naar ADO, Santoni en Knopper assistent'

11 mei 2020 – Alexandar Rankovic (41) lijkt op korte termijn te worden aangesteld als hoofdtrainer van ADO Den Haag. Eerder al viel de naam de huidige assistent-trainer van Sparta Rotterdam al concreet in de Hofstad, inmiddels zou het vrijwel rond zijn. Richard Knopper en Michele Santoni worden zijn assistenten, Rick Hoogendorp maakt ook deel uit van de technische staf als spitsentrainer.Dat schrijft Omroep West althans. Eerder schreef het Algemeen Dagblad ook al dat de gesprekken met Maurice Steijn moeizaam gingen en daardoor de blik was gericht op Rankovic, die hoofdkandidaat is momenteel bij ADO Den Haag. Vandaag (maandag) zit de club om tafel om te praten over de begroting van komend seizoen.

Lees ook: 'Rankovic kandidaat bij ADO, gesprekken met Steijn gaan stroef'

Op Het Kasteel zijn ze zeer tevreden over de werkzaamheden van Don Ranko en daar heeft hij nog een doorlopend contract. Gezien zijn eigen wens om als hoofdtrainer aan het werk te gaan, zal Sparta Rotterdam echter geen transfersom voor hem vragen, zo is de verwachting. "Ik hem met hem de afspraak gemaakt dat als er een club voor hem komt, wij mee willen werken. Wij kennen zijn ambities en hij heeft het hier fantastisch gedaan", aldus directeur voetbal Henk van Stee tegenover Voetbal International

Rankovic heeft een verleden bij ADO Den Haag (hij speelde daar tussen 2005 en 2010). Santoni was eerder werkzaam bij Almere City als hoofdtrainer en werkte in Italië als video-analist en techniektrainer. Knopper is momenteel actief bij Ajax, waar hij het O17-team onder zijn hoede heeft. Hoogendorp werkt al bij de Eredivisie-club en wel bij de beloftenploeg van ADO.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 mei 2020

  2. maandag 25 mei 2020