Litmanen kampte met corona: "Voelde me nog nooit zo slecht"

11 mei 2020, 12:54

Jari Litmanen (op archiefbeeld) heeft gekampt met het coronavirus. De voormalig voetballer is weliswaar hersteld van het virus, maar heeft naar eigen zeggen heel veel nare momenten gehad. "Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld in mijn leven."

Dat vertelt hij tegenover de Finse media. "Koorts, hoofdpijn, spierpijn, benauwdheid, ik had overal last van. Gelukkig gaat het de laatste veertien dagen weer wat beter", merkte Litmanen, die na vier weken herstellen pas weer een beetje de oude is. Al valt er lichamelijk nog wel veel te verbeteren.

"Ik heb nog nooit zo'n slechte conditie gehad", zei Litmanen, die het herstel van het coronavirus wel thuis kon doen. "Maar het was ontzettend zwaar en vermoeiend. Ik was in die periode helemaal niet bezig met voetbal, want ik had wel belangrijkere zaken aan mijn hoofd."

De Fin, die voor ondere andere Ajax, FC Barcelona en Liverpool speelde, traint momenteel hard om weer helemaal op zijn oude fitheidsniveau te komen. "Ik wandel en ik fiets veel om op krachten te komen. Maar echt lange afstanden houd ik nog niet vol", aldus Litmanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen