Grot niet tevreden over eigen seizoen: "Sportief niet geslaagd"

11 mei 2020, 09:32

Jay-Roy Grot is overall niet tevreden over zijn verhuurperiode bij Vitesse. De buitenspeler, die na zijn tweede treffer in Arnhemse dienst bovendien geblesseerd raakte, heeft zich in wedstrijden naar eigen zeggen te weinig laten zien. "Uiteindelijk is het seizoen op sportief vlak niet geslaagd."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Maar spijt heb ik niet. Ik heb veel geleerd. Ik heb me ontwikkeld. Op trainingen lukten acties vaak wel. Dat moet ik in wedstrijden laten zien. Op mentaal vlak ben ik echt gegroeid", stelt Grot, die een mental coach in de hand nam om te gaan met tegenstellingen. "Ondanks de tegenslagen vind ik het hartstikke mooi bij Vitesse te hebben gevoetbald."

Lees ook: Matchwinner Grot nam mental coach in de hand voor tegenslagen

Begin maart liep Grot een meniscusblessure op, waardoor het twijfelachtig was of hij nog in actie zou komen voor de Arnhemmers. Dat was in een normaal scenario niet meer gelukt. "Ik werk nu al vier weken aan mijn herstel op Papendal. Alles gaat de goede kant op, maar ik ben hier de zomer wel mee zoet", stelt Grot. Afgelopen weekend was normaliter het Eredivisie-einde geweest. De van Leeds United gehuurde aanvaller speelde dit seizoen 25 officiële wedstrijden, was tweemaal trefzeker en gaf één assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen