L'Equipe: Olympique Lyon gaat Aouar deze zomer verkopen

L'Equipe: Olympique Lyon gaat Aouar deze zomer verkopen

10 mei 2020 – Het transfercircus rond Houssem Aouar (21) gaat beginnen. Olympique Lyon is van plan de jonge Franse middenvelder deze zomer verkopen, zo verzekert L'Equipe zondagavond. Voor een appel en een ei zal hij niet worden verkocht. Les Gones hopen rond de vijftig miljoen euro te verdienen aan de verkoop van de gewilde jeugdinternational van Frankrijk.Ondanks dat hij nog maar aan het begin van zijn carrière staat, heeft Aouar veel ervaring in het profvoetbal. De middenvelder speelde al 133 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Olympique Lyon. Met tien duels in de Europa League en twaalf duels in de Champions League beschikt de middenvelder ook over de nodige Europese ervaring.

Heel vreemd is het dan ook niet dat Aouar bij veel Europese grootmachten op het lijstje staat. Pep Guardiola zou zeer gecharmeerd zijn van de Fransman en wil hem graag naar Manchester City willen halen. Maar er zijn meer kapers op de kust. Zo geniet Aouar naar verluidt ook interesse van onder meer Juventus en Paris Saint-Germain.

Aouar is mogelijk niet de enige topspeler die Lyon deze zomer verlaat. Zo zijn er steeds meer signalen dat Memphis Depay de Franse club wil verlaten. Ook Bruno Guimarães staat er goed op. De Braziliaanse middenvelder wordt gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020