Makienok één van de twee besmette spelers bij Dynamo

10 mei 2020, 22:54

Simon Makienok is één van de twee spelers van Dynamo Dresden die besmet is met het coronavirus. Dat laat de oud-spits van FC Utrecht weten via Instagram. De 29-jarige Deen heeft het bericht inmiddels verwijderd, maar niet voordat Duitse media het oppikten.

Dynamo Dresden maakte zaterdagavond bekend dat twee spelers positief testten op het coronavirus. Daardoor moet de complete selectie in quarantaine en gaat de wedstrijd tegen Hannover 96 op 17 mei niet door. De club onthulde niet welke spelers besmet zijn, maar nu is duidelijk geworden dat Makienok één van de twee besmettingsgevallen is.

'Na vijf keer testen begonnen we weer met trainen. Elke keer testte ik negatief, maar plots testte ik positief op het coronavirus. Geen symptomen, geen enkele indicatie, niets. Ik nam alle voorzorgsmaatregelen die ik moest nemen en toch raakte ik besmet', aldus de aanvaller, die afgelopen januari overkwam van FC Utrecht. Makienok stond  twee en een half jaar op de loonlijst in de Domstad en speelde door blessureleed slechts twaalf wedstrijden voor de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen