Van Leeuwen onthult: Aitor vertrekt bij FC Twente

Van Leeuwen onthult: Aitor vertrekt bij FC Twente

10 mei 2020 – Er komt een einde aan de samenwerking tussen Aitor Cantalapiedra en FC Twente. De Spaanse aanvaller gaat zijn aflopende contract niet verlengen. Technisch directeur Ted van Leeuwen, die aan het einde van het seizoen vertrekt uit de Grolsch Veste, heeft dat nieuws gedeeld met Gazzetta.Het Griekse medium nam contact op met Van Leeuwen omdat Aitor in de belangstelling zou staan van Panathinaikos. "Hij heeft veel kwaliteiten en zou kunnen meekomen in de Primera División. Ik weet zeker dat hij in de Griekse competitie het verschil kan maken. Hij is het type speler van wie supporters houden en als Panathinaikos hem vastlegt, dan weet ik zeker dat hij de fans trots zou maken", aldus van Leeuwen.

"De reden dat hij zijn contract bij FC Twente niet heeft verlengd, heeft met financiën te maken", vervolgt de td. "Hij werd gehaald toen de club nog in de Eerste Divisie uitkwam. Nu wordt er meer gevraagd. Panathinaikos is een geweldige club met een mooie historie. Ik ken hun huidige situatie niet, maar ze doen goede zaken als ze Aitor vastleggen."

Aitor streek in de zomer van 2018 neer in Enschede. Met dertien competitiedoelpunten in zijn debuutseizoen had hij een groot aandeel in de promotie van FC Twente. Dit seizoen kwam hij tot 21 wedstrijden en zeven goals. Door een blessure kwam hij vanaf begin februari niet meer in actie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020