'Verleden zit Feyenoord dwars in onderhandelingen met Linssen'

10 mei 2020, 19:56

Feyenoord wil Bryan Linssen en Linssen wil naar Feyenoord, maar de club en speler hebben nog geen overeenstemming bereikt over een contract. Er zit een verschil tussen wat Feyenoord biedt en Linssen vraagt, schrijft het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers deden de binnenkort transfervrije aanvaller al meerdere biedingen, waarna het kamp-Linssen een tegenvoorstel deed waarvan het niet de bedoeling was dat daar nog over onderhandeld zou worden.

Om financiële redenen is er dus nog geen akkoord tussen de partijen. Linssen, die binnenkort uit zijn contract loopt bij Vitesse, wenst een financiële stap vooruit maken. Dat kan bij Feyenoord, maar die stap is niet zo groot als hij wil. Dat heeft allereerst te maken door de coronacrisis: de club uit Rotterdam moet inleveren en kan spelers dus ook minder geld bieden. Linssen, 29 jaar, gaat waarschijnlijk zijn 'laatste echte' contract tekenen en kan in een ver land veel meer verdienen. Hij wil van Feyenoord een aanbieding die hem tevredenstelt.

Linssen weet dat Feyenoord door de coronacrisis minder kan bieden, maar weet ook dat Martin van Geel en Sjaak Troost (de vorige td's) lucratieve contracten hebben uitgedeeld aan bijvoorbeeld Liam Kelly (zes ton per jaar) en Luciano Narsingh. Frank Arnesen, de nieuwe technische man, wil van die hoge salarissen af. Hij zit in een lastig parket. Arnesen kan Linssen meer geld bieden, maar dat geeft een (verkeerd) signaal af aan spelers met wie nog onderhandeld moet worden. Als hij Linssen niet meer geld wil bieden, dan zal hij de aanvaller vertellen dat hij doorschakelt naar andere opties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen