La Liga: vijf spelers hebben positief getest op corona

10 mei 2020, 17:43

La Liga heeft zondag bevestigd dat vijf spelers in de Primera División en Segunda División besmet zijn met het coronavirus. De namen van de besmette spelers zijn niet bekendgemaakt. Zij zijn in quarantaine geplaatst en mogen de training bij hun clubs hervatten zodra zij twee keer op rij negatief hebben getest.

Het aantal besmettingen valt mee. Vrijdag meldde RAC1 al dat er vijf spelers positief hadden getest op het coronavirus en dat de verwachting was dat het aantal nog zou oplopen. Spaanse media stellen dat Renan Lodi (Atlético Madrid), Yangel Herrera (Granada), Álex Remiro (Real Sociedad), Juanmi, Alfonso Pedraza en Joel Robles (allen Real Betis) besmet zijn/waren. De spelers die het coronavirus nu nog dragen zijn asymptomatisch, wat betekent dat zij geen ziekteverschijnselen vertonen.

De afgelopen dagen zijn in Spanje bijna tweeduizend tests uitgevoerd. Het is nog onduidelijk wanneer er weer wordt gevoetbald in het Zuid-Europese land, dat zwaar getroffen is door het coronavirus. Javier Aguirre, trainer van Leganes, verklapte onlangs dat er een brief naar clubs is gestuurd waarin gerept wordt over 20 juni als startdatum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen