Denílson begrijpt niets van interesse Botafogo voor Robben

10 mei 2020, 16:41

Dat Botafogo probeert Arjen Robben uit zijn voetbalpensioen te halen, vindt Denílson onbegrijpelijk. Ricardo Rotenberg, vice-voorzitter van de Braziliaanse club, maakte eerder deze week bekend contact te hebben opgenomen met de aanvaller, die een jaar geleden zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing. De kans dat Robben daadwerkelijk op de aanbieding ingaat, lijkt zeer klein.

Toch stuit het Denílson tegen de borst dat Botafogo zich überhaupt bezighoudt met de komst van Robben. "Stel: ik ben een speler van Botafogo. Ik krijg niet betaald, het salaris wordt verlaagd en dan wordt er gesproken over het aantrekken van Robben. In godsnaam, toon wat meer verantwoordelijkheidsgevoel", begint de oud-middenvelder in een interview met Terra.

Botafogo stelde vorig seizoen teleur en eindigde op de vijftiende plaats in de Braziliaanse Série A. "Daar moeten de supporters zich niet door laten meeslepen. Ze doen het al een tijdje wat minder en nu heeft iemand het over het aantrekken van Robben. In de situatie waarin zij zich bevinden, moeten ze het daar niet over hebben. Het voetbal is een grap. Nu ze toch achter Robben aanzitten, waarom gaan ze ook niet achter Batman aan?", eindigt Denílson met een woordgrapje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen