Drie coronagevallen Brighton vergroten uitdaging Premier League

10 mei 2020, 14:31

Brighton & Albion heeft drie coronagevallen binnen de gelederen. Een derde positieve test werd zondag bevestigd. Dat vergroot de uitdaging van de Premier League om het seizoen achter gesloten deuren af te ronden. De club van Davy Pröpper is een van de tegenstanders voor spelen op neutraal terrein.

De twintig clubs uit de Premier League vergaderen morgen (maandag) verder over Project Restart. De eis om op neutraal terrein te spelen, belooft een heet hangijzer te worden. Staartploegen als Brighton en Watford verweren zich hiertegen. Volgens hen betekent spelen op neutraal terrein competitievervalsing. Echter laten de autoriteiten wedstrijden in de eigen stadions niet toe. Als degradatie voor dit seizoen komt te vervallen, zou het een ander verhaal worden voor de verwerende clubs. 

Tijdens de aanstaande call komt het plan nog niet in stemming. Waarschijnlijk gebeurt dit later deze maand. Veertien van de twintig clubs moeten groen licht geven voordat het plan kan worden aangenomen. Watford claimt dat er minstens zes clubs zijn die erop staan in eigen stadion te spelen. Wat vaststaat is dat de grote clubs de duimschroeven keihard gaan aandraaien om de tegenstribbelende clubs alsnog mee te krijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen