Willem II beloont fans met gratis toegang, SC Cambuur hijst vlag

10 mei 2020, 14:58

Willem II wil haar seizoenskaarthouders bedanken met vrije toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd. Door de vijfde plek in de Eredivisie gaan de Tilburgers volgend seizoen de voorronde van de Europa League in. Het is echter maar de vraag of er tegen die tijd wel voor volle tribunes gespeeld kan worden.

Als dank voor de steun houdt Willem II ook de prijzen voor de seizoenskaarten gelijk. 'Spelen we als gevolg van de corona-maatregelen wedstrijden zonder jou in ons stadion, dan komen we jou naar de waarde van het gemiste aantal wedstrijden tegemoet', laten de Tricolores aan hun achterban weten. Supporters kunnen vanaf dinsdag verlengen.

Vlag gaat uit bij SC Cambuur

Na de succesvolle stickeractie komt SC Cambuur met een nieuw initiatief. In hun strijd voor rechtvaardigheid roept de club fans op om komende donderdag massaal de vlag te hijsen. Op die dag wordt de uitspraak van het kort geding verwacht. Hiervoor is ook een speciale Cambuur Komt Eraan vlag ontworpen. Cambuur vindt net als De Graafschap dat de KNVB hun onrecht heeft aangedaan. Via de juridische weg hopen de clubs alsnog te promoveren naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen