Bijl geconfronteerd met PSV-gerucht: "Ik weet het niet"

Bijl geconfronteerd met PSV-gerucht: "Ik weet het niet"

10 mei 2020 – FC Emmen houdt rekening met een vertrek van Glenn Bijl. In de wandelgangen wordt de 24-jarige rechtsback zelfs genoemd bij PSV. De hoofdrolspeler zelf laat het allemaal op zich afkomen. "Bovendien heb ik het hier in Emmen ook prima naar mijn zin", aldus Bijl."Zeker als we de huidige groep bij elkaar kunnen houden, denk ik dat we het volgend seizoen nog beter gaan doen", zegt de verdediger tegen RTV Drenthe. "Ik zie het wel. Ik sta er heel relaxed in. Vroeger dacht ik bij alle clubs die interesse zouden hebben, dat het ook daadwerkelijk concreet zou worden. Inmiddels weet ik wel beter."

Sinds de entree van Emmen in de Eredivisie behoort Bijl tot de uitblinkers. Het afgelopen seizoen was hij voor achttien procent betrokken bij de doelpunten van de Drentse club. Door zijn prestaties valt de naam van Bijl bij PSV als eventuele vervanger voor Denzel Dumfries. Al is dat vooral suggererend "Ik weet het niet en in deze onzekere tijd kan ik ook beter nergens op reageren. Het is voor heel veel clubs nog onzeker."

Bijl heeft een buitenlands avontuur altijd als ambitie gehad. Hij droomt van een carrière zoals die van vriend Hans Hateboer. "En misschien is het voor een club in een grote competitie ook wel makkelijker om bepaalde bedragen te betalen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020