Spoorboekje: PL-call, wat staat nog op het spel in de Bundesliga?

Spoorboekje: PL-call, wat staat nog op het spel in de Bundesliga?

11 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 11 mei.
Nieuws

Call Premier League
De Engelse clubs zitten nog niet op een lijn. Staartploegen zijn tegen het plan om de Premier League op neutraal terrein af te maken. In de ogen van de grote clubs vormen zij de saboteurs door in eigen belang te denken. Goed- of kwaadschiks zal de elite de tegenstribbelaars achter het plan willen krijgen. Het belooft vandaag dan ook een call met de nodige spanningen te worden.

Specials

De Bundesliga wordt hervat: dit staat er nog op het spel
In diverse competities gaat de bal weer rollen na een lange coronastop. Om het geheugen weer een beetje op te frissen, zetten we op een rijtje waarvoor er nog gevoetbald wordt, welke Nederlanders weer in actie komen en ook werpen we een blik op het nog te spelen restant van het bekertoernooi. In deel één: de hervatting van de Bundesliga.

Voetbal op tv

10.45 uur: Onana - The Boss, FOX Sports 1 - documentaire
18.00 uur: Jaap Stam, the perfect centre-half, FOX Sports 2 - documentaire
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbaltalkshow

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020