Gisteren gemist: waarde van spelers daalt, bedrijvig VVV-Venlo

Gisteren gemist: waarde van spelers daalt, bedrijvig VVV-Venlo

10 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 9 mei.Waarde van duurste Eredivisie-elftal daalt met negentig miljoen
Door de coronacrisis daalt de marktwaarde van voetballers, zo ook in de Eredivisie. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlandse adviesbureau KPMG. Volgens Transfermarkt is het duurst mogelijke Eredivisie-elftal nu een kwart minder waard dan voor de crisis. Het elftal wordt gedomineerd door spelers van Ajax.

Twee spelers Dynamo Dresden besmet: duel van 17 mei afgelast
Er gaat een streep door het duel tussen Dynamo Dresden en Hannover 96. De wedstrijd stond gepland op 17 mei, maar bij twee spelers van de thuisploeg is het coronavirus na de derde test geconstateerd. Daardoor moet de gehele selectie en technische staf van Dynamo twee weken in quarantaine.

'VVV pakt door op transfermarkt en neemt Arias over van Emmen'
Het voetbal ligt stil, maar VVV-Venlo op de transfermarkt in ieder geval niet. Nadat de Limburgers gisteren Guus Hupperts vast wist te leggen en vandaag de Duitser Lukas Schmitz aantrok, meldt RTV Drenthe dat ook Jafar Arias naar De Koel vertrekt. Hij verlaat FC Emmen voor de Venlonaren.

Lyon-preses hint naar CL-hervatting in augustus
Begin augustus wordt de Champions League hervat. Tenminste, daar heeft de loslippige Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michael Aulas naar gehint. Hij maakte van de mogelijkheid meteen gebruik om het Franse veotbal te waarschuwen.

Rose geeft 'erg arrogant' Ajax én Ten Hag trap na
8 mei 2019 is voor Ajax een ontzettend pijnlijke datum. De Amsterdammers misten toen op enkele secondes de Champions League-finale, na de late 2-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur. Danny Rose, verdediger van de Londenaren, haalt een jaar later nog eens uit naar de hoofdstedelingen.

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020