Victor Jensen heeft haast bij Ajax: "Ik ben al twintig jaar"

9 mei 2020, 23:41

Het wordt tijd dat Victor Jensen doorbreekt in het eerste elftal van Ajax. Dat vindt Victor Jensen zelf. De Deense buitenspeler is inmiddels twintig jaar, maar speelt al enkele seizoenen in Jong Ajax. In een interview met het Deense Tipsbladet legt hij uit waarom het nog niet tot een doorbraak is gekomen.

De voorbereiding was veelbelovend, maar toen raakte Jensen geblesseerd en moest hij weer achteraan aansluiten. Ondanks de vele blessures bij het eerste van Ajax, kwam het nog niet tot veel minuten in het eerste. Jensen weet dat haast geboden is. "Ik ben twintig jaar. In Nederland ben je dan al best uit, op een bepaalde manier."

Jensen heeft nog een contract tot medio 2023, maar komt voorlopig niet in de plannen voor van trainer Erik ten Hag. Een eventuele verhuurperiode vindt hij niet erg. "Maar daarvoor moeten we de tijd nemen." Al vindt Jensen zelf dat hij kwaliteit genoeg heeft. "Ik wil voor het eerste elftal spelen. Ik voel ook dat ik er klaar voor ben. Op de trainingen kan ik makkelijk mee met het niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen