Rose geeft 'erg arrogant' Ajax én Ten Hag trap na

9 mei 2020, 18:50   Bijgewerkt: 9 mei 2020, 19:34

8 mei 2019 is voor Ajax een ontzettend pijnlijke datum. De Amsterdammers misten toen op enkele secondes de Champions League-finale, na de late 2-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur. Danny Rose, verdediger van de Londenaren, haalt een jaar later nog eens uit naar de hoofdstedelingen.

De Amsterdamse bluf van de club én trainer Erik ten Hag werd niet gewaardeerd door de aan Newcastle United verhuurde back. "Ik vond ze erg arrogant overkomen, zeker de trainer. Hij sprak vóór de return al alsof het al beslist was", aldus Rose in The Athletic. Het heenduel won Ajax met 0-1 dankzij een goal van Donny van de Beek. In de return stond Ajax met 2-0 voor, maar werd een hattrick van Lucas Moura ze nog fataal.

In Londen oogde Ajax wel vaker arrogant, vond Rose. Zo liet Ajax Spurs een paar minuten wachten aan het begin van de tweede helft. "Pure arrogantie! Daar is overigens niets mis mee, zolang je het maar waarmaakt. Als je dat niet doet, gaat het tegen je werken en zet je jezelf alleen maar voor schut."

In de tweede helft van de return zag Rose dat Ajax het na een uur spelen heel moeilijk kreeg. "Natuurlijk hadden we niet verwacht dat we op dat moment met 2-0 achter zouden staan, maar we wisten dat dit in de return ook weer ging gebeuren. En ze stortten inderdaad in, toen wij net in ons ritme begonnen te komen. Voetbaltechnisch is Ajax één van de beste teams waar ik ooit tegen heb gespeeld. Maar in fysiek opzicht waren wij superieur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen